Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Blackadder - Season 1 = CSFD 85% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Blackadder - Season 1 = CSFD 85% Názov:Blackadder - Season 1 = CSFD 85% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:1.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-07-11 Peerov:8 (Seed: 8, Leech: 0)
    Zaner:Historicky,Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    audio=english, titulky=czech


    Quote:
    SkT already contains a torrent of a dubbed version of thic comedy. However, Black Adder is not so much about picture, it's about what is being said and HOW it is being said.

    If you saw English-dubbed Kurvahošigutentag, you only saw half of the movie. If you saw Czech-dubbed Balck Adder, you only saw half of the series.

    This video is not for big screen, but I emphasize once again. Black Adder is not Stan and Olio. It is a completely different type of satire, the pinnacle of spoken English. You must HEAR it, much more than see it, and ou must here it in original, if you want to really "get it".


    Quote:
    SkT už obsahuje torrent dabovanej verzie tejto komédie, Black Adder však nie je ani tak o obraze, ale o tom, čo sa hovorí a AKO sa to hovorí.

    Ak ste videli Kurvahošigutentag s anglickým dabingom, videli ste len polovicu filmu, ak ste videli Balcka Addera s českým dabingom, videli ste iba polovicu série.

    Toto video nie je pre veľkú obrazovku, ale ešte raz zdôrazňujem. Black Adder nie je Stan a Olio. Je to úplne iný typ satiry, vrchol hovorovej angličtiny. Musíte to POČÚŤ, oveľa viac ako vidieť, a vy musíte to počuť v origináli, ak to chcete naozaj pochopiť.

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/568833-cerna-zmije/72406-the-black-adder/prehled/


       
       


    Quote:
    Černá zmije - The Black Adder (série)
    Komedie / Historický
    Velká Británie, 1983, 3 h 15 min (Minutáž: 30–35 min)
    Režie: Martin Shardlow
    Scénář: Richard Curtis, Rowan Atkinson, William Shakespeare (divadelní hra)
    Hudba: Howard Goodall
    Hrají: Rowan Atkinson, Tony Robinson, Hugh Laurie, Stephen Fry, Tim McInnerny, Patrick Allen, Robert East, Elspet Gray, Perry Benson, Peter Cook, Peter Benson, Patrick Malahide, Philip Kendall, Miriam Margolyes, Jim Broadbent, Kathleen St. John, Paul Brooke, Rik Mayall, Alex Norton, Stephen Frost, John Carlisle, Angus Deayton, Ron Cook, Brian Blessed, Roger Sloman, Stephen Gressieux, Richard Murdoch, Joolia Cappleman, Forbes Collins, John Hallam, Oengus MacNamara, Arthur Hewlett, Jane Freeman, Willoughby Goddard, Gretchen Franklin, Bill Wallis, John Savident, Roy Evans, John Barrad, Howard Lew Lewis, Frank Finlay, William Russell, Sarah Thomas


    Quote:
    Děj I. série se odehrává v 15.století (1485 - 1498) na dvoře krále Richarda IV. (pouze v prvním díle na začátku u jeho předchůdce - Richarda III.). Zde se královský princ Edmund "Černá zmije", vévoda z Edinburghu, snaží za pomoci svých věrných přátel Baldricka a Lorda Percyho stát korunním princem namísto svého bratra Harryho anebo dokonce králem celé Anglie. Ovšem vždy to dopadne jinak než si představuje.


    Quote:
    Začátek Atkinsonovi kariéry nemohl odstartovat lépe. Sám si svoji postavu napsal a dokonale se k němu hodí. Sice to chvíli trvá než si člověk zvykne na tento druh humoru ale druhá půlku seriálu (respektive 3 díly) je opravdu výborná. Příběh se odehrává mezi 13-14 století, a je až podivuhodné jak se autorům podařilo do této ponuré doby vměstnat tolik humoru. Jediné co seriálu kazí na genialitě je náš dabing, který jako by dělali na koleně a je to vcelku škoda. Řada vtipů vyzní jakoby do prázdna.















    pohee, Threadt, luboskopavol, sasshrek, Merlin88, TOGURO80, margharethe, hosic, Little9x6, Johny1989,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    12/07/2023 15.04.44
    Pokud se k nám uložto nebude chovat přátelsky, můžeme zorganizovat naši komunitu milovníků filmů přímo zde na SkT. Mám síť přátel, někteří dokonce nejsou z CZ/SK/UK , kteří nám mohou pomoci.

    (Kiwies (NZ) a Aussies (AUS), jsem pro ně Pommie (ENG))

    Je to samozřejmě většinou virtuální. Holešovice Movie Club je vtipný název, jistě chápete. V Holešovicích není žádná skutečná budova, kde by se angličtí expati osobně scházeli a debatovali o filmech (no, ne že by to byl špatný nápad, že jo?). Mimo království SkT nás nehledejte. Většina členů Holešovického Movie Clubu by samozřejmě cestu z hotelu Absolutum do Letenských sadů nenašla. Pravděpodobně většina z nich nemá ponětí, co znamená fraze "Letní Letná" (doufám, že vy osobně víte, nebo mě vážně zklamete, hehehe)

    Každopádně jsem teď sehnal BA 2 audio a uložto je posraný, tak udělám nový upload, kdyby to někoho zajímalo.

    0
    jecmenska
    Ratio 6.68

    Member+

    12/07/2023 14.43.10
    omlouvám se byla to moje chyba tohle už by mělo fungovat
     S2
    https://ulozto.cz/file/agWiAVE4/cerna-zmije-s2#!ZGquLmR2AJIyZTMxBQDkAQOxZGOuAmESIxSUo1IwLH5nqGR3Zt==
     S3
    https://ulozto.cz/file/Gsxxsgfo/cerna-zmije-s3#!ZGMuBGR2AGRmBQqxBTL5ZwH5BGZjZT9zM3ALLzx0ATMsZQywLD==
    S4
    https://ulozto.cz/file/ytYAXhkD/cerna-zmije-s4-rar#!ZJIuMQR2AJRkLmN3LwN5BQD0Lmt3MREenSu6FH1+ITI1HQH5Lt==



    --------------
    >> 12/07/2023 15.07.05
    UPLOADER: Skusil, a jede to O.K:

    0
    DENNI
    Ratio 99.33

    VIP

    11/07/2023 17.33.13
    Upe nic neděláš špatně je to soukromý soubor a bez přihlášení na učet kde soubory jsou to nikdo nestáhne já to taky zkoušel a ta samá hláška.  


    --------------
    >> 11/07/2023 19.38.28
    UPLOADER: thanks

    0
    klaviatura
    Ratio 4.91

    Member+

    11/07/2023 17.32.40
    vyskusajte
    https://sktorrent.eu/torrent/details.php?name=Cerna-zmije-The-Black-Adder-1-4-serie-CZ-CSFD-82%&id=53a232236a912da8192e2d6f929a2ae221f30bb2
    su tam 4 serie s dabingom
    Uploader
    11/07/2023 16.06.21
    Pane jecmenska, skusil jsem to co jste nam poradil, ale jsem od stranky ulozto dostlal odpoved

    Na požadanou akci nemate opravneni

    Co delam špatne?  


    --------------
    >> 12/07/2023 14.31.08
    jecmenska: aha tak to se omlouvám . jak říkám ulož to se hodně pokazilo a ja už tam moc nelezu ale prubnu to nějak napravit


    --------------
    >> 12/07/2023 15.03.55
    UPLOADER: Pokud se k nám uložto nebude chovat přátelsky, můžeme zorganizovat naši komunitu milovníků filmů přímo zde na SkT. Mám síť přátel, někteří dokonce nejsou z CZ/SK/UK , kteří nám mohou pomoci.

    (Kiwies (NZ) a Aussies (AUS), jsem pro ně Pommie (ENG))

    Je to samozřejmě většinou virtuální. Holešovice Movie Club je vtipný název, jistě chápete. V Holešovicích není žádná skutečná budova, kde by se angličtí expati osobně scházeli a debatovali o filmech (no, ne že by to byl špatný nápad, že jo?). Mimo království SkT nás nehledejte. Většina členů Holešovického Movie Clubu by samozřejmě cestu z hotelu Absolutum do Letenských sadů nenašla. Pravděpodobně většina z nich nemá ponětí, co znamená fraze "Letní Letná" (doufám, že vy osobně víte, nebo mě vážně zklamete, hehehe)

    Každopádně jsem teď sehnal BA 2 audio a uložto je posraný, tak udělám nový upload, kdyby to někoho zajímalo.

    1
    jecmenska
    Ratio 6.68

    Member+

    11/07/2023 15.18.20
    zdař bůh tak tento seriál jsem neviděl snad sto let vím že kdysi dávno jsem všechny čtyři serie nahrával na ulož to ale od doby co se uložto změnilo mám odpor tam chodit tak že kdo bude mít zájem postu tady pár linků a můžete si to stáhnout mnělo by to sice být v češtině ale co si pamatuju tak kvalita je mizerná je to z doby kdy začínala televize NOVA
    serie 2
    https://ulozto.cz/fm/detail/sAATrvECRF5m/agWiAVE4
    serie 3
    https://ulozto.cz/fm/detail/sAATrvECRF5m/Gsxxsgfo
    serie 4
    https://ulozto.cz/fm/detail/sAATrvECRF5m/ytYAXhkD
    bohužel serii jedna jsem tam už nenašel  


    --------------
    >> 11/07/2023 16.03.15
    UPLOADER: Diky moc za vaše informace.

    apropo ulož.to)

    Jednou jsem tam skusil neco stahnout, any ne moc velkeho, a trvalo to 7 hodin; je to tak vždycky, nebo existují soubory, které můžete rychle stáhnout bez zaplacení spousta Kč?


    --------------
    >> 11/07/2023 16.08.26
    Otto_Katz: Cau, zkousel jsem odkazy, ale ulozto pise ze nemam opravneni na pozadovanou stranku.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.330 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 16:44
    sql

    TOPlist